Activitati

Opriti-va si savurati natura, verdele crud al padurii si legatura miraculoasa cu calul ce va insoteste. La noi va veti detasa de orice problema. Va propunem sa alegeti orice activitate care va face placere, va aduce zambetul pe buze si bucurie in inima.

Cursuri de calarie

Cursuri de initiere in echitatie pentru cei care vor sa invete ce inseamna sa calaresti un cal si sa-l cunosti mai bine alaturi de un instructor specializat.. Pretul este de 65 ron/ora/persoana in manej cu instructor pentru incepatori si 100 lei/ora pentru avansati.

Echitatie la tine acasa

Va oferim ceva inedit: putem veni la dumneavoastra acasa pentru cursuri private de echitatie, petreceri copii sau adulti, la gradinita sau la scoala, pentru surprize originale pentru cei dragi si zile de neuitat. Asiguram transportul a 2 cai si 2 ponei in judetul Sibiu. Vor fi prezenti si instructorii nostri specializati. Pretul este de 500 ron pentru 2 ore.

Drumetii

Drumetii calare pe trasee montane impreuna cu un instructor specializat, pentru pasionatii de calarie ce vor sa se apropie de natura si sa savureze o plimbare cu calul. Pretul este de 100 lei/ora/persoana.

Tabere de echitatie pentru copii

Copiii dumneavoastra vor face doua sedinte de calarie pe zi, cu instructor specializat. Copiii vor invata modul de administrare al hranei, tratamentele necesare, toaletarea si potcovitul cailor. Vor vedea si vor invata cum se munceste in ferma. Cazare si trei mese. Oferim un loc gratuit la 10 copii.

Plimbari cu trasura cu cai si plimbare cu sania trasa de cai

Pentru cei care prefera o plimbare linistita si vor sa admire natura oferim plimbari cu trasura sau sania trasa de cai, pretul fiind de 120 lei/ora.

Alte activitati pentru copii

La noi copiii nu se plictisesc. Pe langa activitatile de calarie copiii pot cunoaste si se pot juca cu animale dragalase si puiuti draguti. Locul de joaca special amenajat pentru ei ii va incanta toata ziua: tobogane, trambulina, leagane, carusel.