Despre noi

Imprieteniti-va cu cei mai frumosi cai si haideti sa facem o plimbare minunata calare decoperind natura si miracolele ei. O plimbare pe care nu o veti uita niciodata.

Opriti-va si savurati natura, verdele crud al padurii si legatura miraculoasa cu calul ce va insoteste. La noi va veti detasa de orice problema.

Va indemnam cu caldura sa va faceti timp pentru odihna, pentru a savura un colt de padure.
Complexul Pensiunea Ghiocelul*** Avrig , cu traditie de peste 20 de ani in domeniul turismului este situat la poalele Muntilor Fagaras, pe malul raului Avrig, departe de zgomotul si aglomeratia orasului.
Un aer tare umple cu nesat plamanii si iti face pofta de viata. La poalele Fagarasului, pe Valea Avrigului, strajuita de munti si dotata cu un peisaj de basm, descoperi un adevarat ranch de proportii, dotat cu tot ce–i trebuie sufletului si ochiului pentru delectare – Pensiunea Ghiocelul 3*.
O locatie completa, atat din punct de vedere al activitatilor, bucatariei, serviciilor oferite, cat si a posibilitatilor de relaxare sau teambuilding.

Echitatie, ping-pong, biliard, plimbari cu jeep-ul, pescuit sportiv, drumetii,  tenis de masa, biciclete,  trasura, sanie, solar si lista nu se mai termina.

Veti avea un program plin cu adrenalina pompata in vene. Dupa un asemenea consum de emotii si energie sunteti invitati la restaurantul “Pensiunea  Ghiocelul”, celebru pe Valea Avrigului pentru bucataria rafinata si bucatarul cu experienta la case europene. Pensiunea fiind prietenoasa cu mediul inconjurator recicleaza absolut totul, dispunand de o ministatie de epurare a apei.
Pensiunea Ghiocelul, care este una dintre primele aparute in zona Avrig, s-a dezvoltat in timp si imbina acum traditia cu modernul, cazand 20 de persoane, oferindu-se la cerere 14 locuri in plus, in dormitoare de 4 locuri. Pe timpul verii se ofera spatii de campare.

Multilingual staff: Germana, Engleza, Spaniola, Italiana