Tarife

CURSURI DE CALARIE
Cursuri de initiere in echitatie pentru cei care vor sa invete ce inseamna sa calaresti un cal si sa-l cunosti mai bine alaturi de un instructor specializat.

Pretul este:

70 lei/ora/persoana/50 minute pentru incepatori in manej cu instructor,

85 lei/ora/persoana/50 minute pentru pentru mediu avansati,

100 lei/ora/persoana/50 min pentru avansati.

ECHITATIE LA TINE ACASA
Va oferim ceva inedit: putem veni la dumneavoastra acasa pentru cursuri private de echitatie, petreceri copii sau adulti, la gradinita sau la scoala, pentru surprize originale pentru cei dragi si zile de neuitat. Asiguram transportul a 2 cai si 2 ponei in judetul Sibiu. Vor fi prezenti si instructorii nostri specializati. Pretul este de 500 ron pentru 2 ore.

DRUMETII CU CAII
Drumetii calare pe trasee montane impreuna cu un instructor specializat, pentru pasionatii de calarie ce vor sa se apropie de natura si sa savureze o plimbare cu calul. Pretul este de 100 lei/persoana/50 min.

TABERE DE ECHITATIE PENTRU COPII
Copiii dumneavoastra vor face doua sedinte de calarie pe zi, cu instructor specializat. Copiii vor invata modul de administrare al hranei, tratamentele necesare, toaletarea si potcovitul cailor. Vor vedea si vor invata cum se munceste in ferma. Cazare si trei mese. Oferim un loc gratuit la 10 copii.

PLIMBARI CU TRASURA CU CAI SAU CU SANIA TRASA DE CAI
Pentru cei care prefera o plimbare linistita si vor sa admire natura oferim plimbari cu trasura trasa de cai pretul fiind de 120 lei/ora.

In timpul iernii va oferim plimbari magice cu sania trasa de cai, pretul fiind de 120 lei/ ora.

ALTE ACTIVITATI PENTRU COPII
La noi copiii nu se plictisesc. Pe langa activitatile de calarie copiii pot cunoaste si se pot juca cu animale dragalase si puiuti draguti. Locul de joaca special amenajat pentru ei ii va incanta toata ziua: tobogane, trambulina, leagane, carusel.

Apartament 4 margarete pentru 4 persoane, pret 400 ron/ apartament/ noapte. Micul dejun nu este inclus in pret.

Pretul este fix indiferent daca apartamentul este inchiriat de 1,2,3 sau 4 persoane.

Camera dubla pret 300 ron/ camera/ noapte. Micul dejun nu este inclus.

Micul dejun costa 40 lei/ persoana.

Pentru pat suplimentar se percepe o taxa de 40 ron. Persoanele care solicita pat suplimentar nu au micul dejun inclus.